Preview Mode Links will not work in preview mode

Anden til Venstre

Nov 26, 2018

Christel Stjernebjerg er gift med tryllekunstneren og komikeren Rune Klan. 

Stephanie og Christel tager en snak om, hvordan det er at leve sammen med en tryllekunstner, når man selv er akrobat, om kærlighed ved første blik, om at bruge gøgl og humor terapeutisk, om at blive mor, om kropskontrol og kontroltab og om...


Nov 19, 2018

Jesper Vollmer er gift med Annette Heick.

Stephanie og Jesper tager en snak om at være helt tæt på og med sine svigerforældre, om en alvorlig badeulykke i Thailand, om at være overlever, om kærlighedssprog, om at insistere på at lægge vasketøjet sammen og om at lære sig selv at kende på ny.


Nov 12, 2018

Josefine Barsøe er kærester med fodboldspilleren Christian Nørgaard.

Stephanie og Josefine tager en snak om hvordan det er at leve sammen med en fodboldspiller, om fordomme om fodboldkærester, om savn og langdistanceforhold, tabte mesterskaber, andre hobbyer på græsplæner og om Christian Nørgaard virkelig er...


Nov 5, 2018

Camilla Barner-Christensen er gift med mediefidusen Mads Christensen.

Stephanie og Camilla tager en snak om, hvordan er det at leve sammen med én, som har ordet i sin magt, om en sokke-shitstorm med medvind, om kønsroller, hvem der holder passene, magtkampe, frihed og om hvad der kan gøre Mads Christensen mundlam.


Nov 1, 2018

Særudgave og ekstra afsnit af "Anden til Venstre".

Det er ananas i egen juice, når Stephanie Fisker tager en snak med sin mand og fodboldspiller Kasper Fisker om hvordan Kaspers fodboldkarriere påvirker deres liv.
Kasper udnytter til fulde, at Stephanie sidder i "værtsrollen" og at hun er på ny og usikker grund -...